Sharr Travel a ajouté une photo — à Busbahnhof Zürich-Sihlquai. Tel 038/610-015; 049/610-015 SUPER ZBRITJE në Hotel AS Harmonia - Durrës Ofertë e Shtatorit ⬇️ vetëm me Sharr Travel! Tel 038/610-015; 049/610-015 Sharr Travel as agencies operating in the country since 10 years , offering customers traveling by bus , plane and ferry . Vai a. Sezioni di questa pagina. Sharr Travel lider i turizmit dhe udhëtimeve. Super Oferta në Grand Blue Fafa 5* - 4 ditë / 3 netë Ofertë për Gusht vetëm me Sharr Travel! 150 mijë pëlqime. Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Sharr Travel, Pristina. Sharr Travel, Pristina. LINJA E RREGULLT KOSOVË - ZVICËR NISJET E RADHËS/NISJET E DATËS: 08.08.2020 (e shtunë) 15.08.2020 (e shtunë) 22.08.2020 (e shtunë) 29.08.2020 (e shtunë) etj. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit. Sarandë 27 gusht 2017. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit. Udhëtimi ashtu si dashuria, shpreh një përpjekje, për ta kthyer ëndrrën në realitet. Sharr Travel is known for its professional staff and experience in the field of tourism . Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Beli Travel nga viti 1992 është partneri juaj kryesor në udhëtimet për në Shqipëri, Zvicër e më gjerë. Sharr Travel era in diretta. Sharr Travel lider i turizmit dhe udhëtimeve. Ofertë Speciale në Hotel Oasis - Sarandë Vizitoni Sarandën vetëm me Sharr Travel! SUPER ZBRITJE në Fafa Premium - Shkëmbi i Kavajës Ofertë e Shtatorit ⬇️ vetëm me Sharr Travel! Super Oferta në Hotel Bonita - Durrës Ofertë për Gusht vetëm me Sharr Travel! Sharr Travel lider i turizmit dhe udhëtimeve. TOP Oferta në Fafa ONE 5* - 4 ditë / 3 netë Vende të lira për këtë vikend vetëm me Sharr Travel! Udhëtimi ashtu si dashuria, shpreh një përpjekje, për ta kthyer ëndrrën në realitet. Sharr Travel, Pristina. Gjatë linjës së rregullt Zvicër Kosovë, nisja e datës 1 nëntor 2019, www.sharrtravel.com Vetëm me Sharr Travel gjeni udhëtim të sigurt, për Sarandë e Ksamil. Tel 038/610-015; 049/610-015 Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim. 149 tuh meeldimist. Sharr Travel lider i turizmit dhe udhëtimeve. Udhëtimi ashtu si dashuria, shpreh një përpjekje, për ta kthyer ëndrrën në realitet. 149 K J’aime. Udhëtimi ashtu si dashuria, shpreh një përpjekje, për ta kthyer ëndrrën në realitet. Sharr Travel, Pristina. Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim. Sharr Travel me përfaqësi në Prishtinë e Prizren, është e përkushtuar në ofrimin e shërbimeve të transportit rrugor me autobusë modern e komod, shërbime të transportit ajror me aeroplan të kompanive më të njohura botërore. 149 mijë pëlqime. SUPER ZBRITJE në Social Camping Jalë Ofertë speciale ⬇️ vetëm me Sharr Travel! Sharr Travel with office in Pristina and Prizren , is committed to providing road transport services with modern and comfortable buses , air transport services by plane to world known companies . Sharr Travel with office in Pristina and Prizren , is committed to providing road transport services with modern and comfortable buses , air transport services by plane to world known companies . Agjensioni ynë ka si qëllim plotësimin e dëshirave të udhëtarëve të saj, dhe në plan të parë kemi shëndetin dhe mirëqenien e klientëve. SUPER OFERTË për Sarandë dhe Ksamil Linja e rregullt ⬇️ vetëm me Sharr Travel! Sharr Travel si agjenci operon në vend tash e 10 vjet, duke u ofruar klientëve udhëtime me autobus, aeroplan dhe traget. SUPER PAKETA në Grand Blue Fafa 5* - Durrës Ofertë e Shtatorit ⬇️ vetëm me Sharr Travel! Udhëtimi ashtu si dashuria, shpreh një përpjekje, për ta kthyer ëndrrën në realitet. Sharr Travel era in diretta. 333 were here. عرض المزيد من ‏‎Sharr Travel‎‏ على فيسبوك